Dnia 18 października w naszej szkole PZS Przodkowo miały miejsce warsztaty kulinarne „Stawiam na wołowinę” w ramach projektu, którego koordynatorem jest związek Polskie Mięso. Spotkanie składało się z dwóch etapów: prelekcji prowadzonej przez pana Marcina Budynek- najbardziej uznanego polskiego szefa kuchni i założyciela Akademii Kulinarnej na temat mięsa wołowego. Drugi etap to część praktyczna w której, uczniowie przygotowywali wysublimowane potrawy z zastosowaniem mięsa wołowego pod nadzorem wyspecjalizowanych kucharzy. W końcowym etapie uczniowie prezentowali wykonane przez siebie potrawy oraz je degustowali. Ukoronowaniem tego dnia było uzyskanie certyfikatów i upominków.
Zajęcia kulinarne „Stawiam na wołowinę”
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
"Stawiam na wołowinę"
„Naszą największą słabością jest poddawanie się. Najpewniejszą drogą do sukcesu jest zawsze próbowanie jeden, kolejny raz”