UM

Klasy gastronomiczne na Wydziale Zarządzania Jakością - Uniwersytet Morski w Gdyni

W dniu 14 grudnia 2022 r. uczniowie klas III i IV Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych oraz klasy III Branżowej Szkoły I Stopnia wzięli udział w zajęciach z Panem Doktorem Witoldem Kozirokiem na Uniwersytecie Morskim w Gdyni "Mikrobiota kluczem do zdrowia."

Oprócz zajęć specjalistycznych mogliśmy zobaczyć najnowocześniejsze laboratorium w Katedrze Zarządzania Jakością.

Do był niezwykle cenny czas! Dziękujemy Panu Doktorowi za wartościowy wykład oraz przemiłą atmosferę na Wydziale. Mogliśmy poczuć się jak prawdziwi studenci!

Cytat dnia

„Każdy dzień to małe życie, każde przebudzenie to małe narodziny, każdy nowy poranek to mała młodość”

Arthur Schopenhauer

0
Uczniów 
0
Absolwentów
0
Nauczycieli